Reviews

Reviews of ervaringen van deelnemers zijn het beste bewijs. Of zoals de Engelsen het heel mooi zeggen: “the proof of the pudding is in the eating”. Lees hier de reviews van enkele van onze deelnemers over de trainingen. Doordat er altijd (vooraf) een intake gesprek plaatsvindt, sluit de training aan op het kennis- en vaardighedenniveau van de deelnemer(s). Ook wordt de training afgestemd op de wensen en behoefte van de deelnemers.

Jan
Jan
Vakantiewoning verhuur
Lees verder
De training Mailchimp die Marc verzorgd heeft was goed. Vooral het praktische deel was heel waardevol. Ik heb er veel van opgestoken dat ik kan gebruiken voor onze nieuwsbrieven.
Carin
Carin
Financiële instelling
Lees verder
Dank je wel voor de fijne training "Linkedin" ik heb er erg veel aan gehad en samen met jou is het gelukt om een goede Linkedin voor mij neer te zetten. Tevens zal ik je aanbevelen bij andere collega's en ex-collega's. Super bedankt en tot ziens.
Lobke
Lobke
Onderwijsinstelling
Lees verder
De trainer was echt een specialist op alle gebieden van sociale media. Hij was een prettige spreker die zeer uitgebreide informatie heeft gegeven, die paste bij onze vragen. We hadden graag iets meer willen doen, in plaats van luisteren.
Cindy
Cindy
Coach / Consultant
Lees verder
Marc heeft me goed geholpen met Mailchimp waarna ik eenvoudig mijn eerste nieuwsbrief kon uitsturen. Marc denkt met je mee, legt de materie goed en rustig uit. Een fijne samenwerkingspartner waar ik in de toekomst weer aan zal denken!
Laurens
Laurens
Marketing communicatie
Lees verder
De training was heel krachtig en goed. Ik heb er veel van geleerd en hoop er in de praktijk veel mee te kunnen doen. Het is heel fijn om achteraf de presentatie toegestuurd te krijgen.
Henk
Henk
Apotheker
Lees verder
Een duidelijke uitleg van de mogelijkheden. De trainer heeft een spontane manier van vertellen en gebruikt veel voorbeelden. Het tempo is goed, miste de actie en de uitvoering in de praktijk.
Previous
Next

Enkele van onze klanten: