Zorg dat jouw LinkedIn profiel eruit springt!

LinkedIn wordt door ruim 6 miljoen Nederlanders gebruikt, waarvan een groot deel zelfs dagelijks. Het is dé manier om in contact te blijven met je zakelijke netwerk. Toch laten veel mensen kansen liggen door niet optimaal gebruik te maken van hun LinkedIn profiel. Vaak omdat hun kennis over de mogelijkheden niet up-to-date is.

LinkedIn kan heel veel toegevoegde waarde hebben, bijvoorbeeld voor het leggen van contacten, kennis vergaren, informatie delen, solliciteren, werven van nieuwe collega’s, of voor de promotie van je bedrijf.

Tijdens deze training wordt de basis van het LinkedIn profiel uitgelegd en worden tips gegeven hoe je je profiel kunt optimaliseren. Hierdoor word je beter zichtbaar en vindbaar. Je krijgt tijdens de training persoonlijke feedback op je eigen persoonlijke profiel en hoort welke kansen er nog liggen.

Veel mensen maken bijvoorbeeld nog geen gebruik van de ‘Summary’, waarin je jezelf kunt voorstellen en een korte pitch kunt houden. Daarnaast wordt ook uitleg gegeven over hoe je je werkervaring en kwaliteiten beter kunt presenteren, hoe je aanbevelingen krijgt, nieuwe functies worden uitgelegd en je krijgt tips om je netwerk uit te breiden (of op te schonen). 

Trainingsmogelijkheden

Onze trainingen kunnen op verschillende gegeven worden: in-company, individueel of klassikaal. De klassikale trainingen worden gegeven op trainingslocaties in Breda, Gorinchem, Waalwijk en Oosterhout. Op verzoek kunnen de trainingen ook op andere locaties gegeven worden. Neem daarvoor contact met ons op.

De in-company en individuele trainingen zijn maatwerk. De inhoud stemmen we af op het niveau, de wensen en de behoefte van de deelnemer(s). Ook het is mogelijk om trainingen te combineren bijvoorbeeld LinkedIn persoonlijk profiel en bedrijfspagina. 

Sinds kort is er de mogelijkheid om (een aantal)  trainingen online te volgen via onze academy. Bekijk hier de online trainingen.

Verbeter jouw LinkedIn profiel tijdens één van onze groepstrainingen

De inhoud van de training:

 • Hoe bouw je een sterk persoonlijke LinkedIn profiel?
 • Welke handige functies kunnen je helpen?
 • Hoe zorg je dat jouw profiel eruit springt?
 • De belangrijkste LinkedIn-instellingen
 • Het schrijven van een goede headline en intro
 • Zichtbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn vergroten
 • Deelname aan groepen en gesprekken
 • Hoe vergroot je je netwerk? 
 • De do’s & don’ts van LinkedIn

Na de training:

 • weet je hoe je jouw persoonlijk LinkedIn profiel volledig en optimaal kunt inrichten
 • weet je welke onderdelen belangrijk zijn en welke informatie je daar neerzet
 • heb je handvatten om de professionele uitstraling van je profiel te vergroten
 • kun je de vindbaarheid van je LinkedIn profiel vergroot
 • weet je potentiële klanten of werkgevers te vinden
 • kun je je netwerk op LinkedIn vergroten
Training LinkedIn persoonlijk profiel

Meld je aan voor de training LinkedIn persoonlijk profiel
voor slechts 95 Euro ex BTW per persoon

Indien het minimum aantal van 6 deelnemers niet behaald wordt, zal de training verplaatst worden naar een andere datum. 

Veel gestelde vragen:

De training duurt 2,5 tot 3 uur. Dat is inclusief pauzes.

Je moet in ieder geval een LinkedIn profiel hebben aangemaakt. 

Natuurlijk kun je vragen stellen. We willen graag dat je zoveel mogelijk leert.

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je via email een factuur. Na betaling van de factuur ben je definitief ingeschreven en kun je deelnemen.

Na afloop krijg je een PDF, zodat je terug kunt kijken wat er verteld is. Ook krijg je een checklist zodat je kunt controleren of je alle belangrijke punten hebt bijgewerkt.

Er zijn minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers per training.

"Dank je wel voor de fijne training LinkedIn persoonlijk profiel. Ik heb er erg veel aan gehad en samen met jou is het gelukt om een goed LinkedIn profiel voor mij neer te zetten."
Carin, Breda