LinkedIn training

LinkedIn wordt, volgens het onderzoek van Newcom, al door zo’n 5 miljoen Nederlanders gebruikt, waarvan er ruim 600.000 dagelijkse actief zijn op dit platform. Het is al lang niet meer het platform waar je op zoek gaat naar een nieuwe baan. Tegenwoordig is LinkedIn een online omgeving waar veel kennis en ideeën worden uitgewisseld. Sterker nog het is vandaag de dag dé manier om in contact te blijven met je zakelijke netwerk. 

Daarnaast kan LinkedIn heel goed ingezet worden op zakelijk gebied. Denk hierbij aan het binnenhalen van nieuwe klanten, het zoeken van nieuwe collega’s, voor de branding van je bedrijf of om jezelf verder te ontwikkelen. Maar het is ook een heel mooi podium om jouw kennis en expertise te laten zien.

Onze trainingen zijn interessant voor mensen die LinkedIn willen inzetten om:

training linkedin

Inhoud LinkedIn training

De training kent een aantal modules die apart of gecombineerd gekozen kunnen worden: Een vaak gekozen combinatie is bedrijfspagina en adverteren of persoonlijk profiel en sales navigator.

We personaliseren onze trainingen voor jouw bedrijf en verzorgen deze training in onze trainingsruimte of bij jou op kantoor. Er zijn geen andere (externe) deelnemers aanwezig. Hierdoor kun je ongehinderd vragen stellen en kunnen wij de LinkedIn training optimaal afstemmen op jouw wensen en behoeften.